Україна

Генштаб повідомив про бої на шести напрямках


Генштаб повідомив про бої на шести напрямках

На Новопавлівському напрямку ворог за підтримки авіації 34 рази намагався прорвати оборону ЗСУ.

За минулу добу на фронті відбулося 75 бойових зіткнень, переважно у Донецькій області. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в неділю, 24 березня.

Вказано, що вчора ворог завдав 14 ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 99 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Під артилерійським вогнем були близько 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Куп’янському напрямку росіяни не вели наступальних дій.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили вісім атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Ямполівка, Роздолівка, Веселе, Спірне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 15 атак ворога в районах населених пунктів Кліщіївка, Богданівка, Іванівське Донецької області.

На Авдіївському напрямку захисники відбили 13 атак росіян в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Яснобродівка та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжували стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Побєда, Костянтинівка та Урожайне. Там ворог за підтримки авіації 34 рази намагався прорвати оборону ЗСУ.

На Оріхівському напрямку ворог чотри рази, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог здійснив дві безуспішні атаки позицій наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області, де ЗСУ утримують плацдарми на лівобережжі Дніпра.

Водночас, наші війська продовжували завдавати окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажували ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та одному складу противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по району зосередження особового складу, чотирьом пунктам управління, двом засобам протиповітряної оборони, артилерійській системі, станції РЕБ та радіолокаційній станції.

Нагадаємо, за добу 22 березня втрати Росії склали 1050 осіб вбитими і пораненими. З початку повномасштабної війни проти України армія РФ втратила понад 435 тисяч військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button