Світ

Пєсков: Польща схильна до нагнітання напруженості

Пєсков: Польща схильна до нагнітання напруженості

Фото: peoples

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков прокоментував ситуацію на польсько-білоруському кордоні, зазначивши, що Польща схильна до “провокування ситуації та нагнітання напруженості”.

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков, коментуючи ситуацію на польсько-білоруському кордоні, заявив, що Польща схильна до “провокування ситуації та нагнітання напруженості”. Про це повідомляє ТАРС.

Раніше польський уряд виступив із твердженням, що білоруські військові гелікоптери порушили повітряний кордон Польщі в районі Біловежі. Крім того, Варшава ухвалила рішення зміцнити кордон країни з Білоруссю через прибуття туди ПВК Вагнер.

“Справді, бійці цієї групи перебувають на території Білорусії в рамках наявних домовленостей. Поблизу кордону – не поблизу кордону, це територія Білорусі, Білорусь – суверенна держава…Щодо білоруських вертольотів, то, якщо я правильно розумію, самі поляки підтвердили, що цей факт порушення не був зафіксований на радарах”, – зазначив Пєсков.

Нагадаємо, генерал польської армії Марек Соколовський заявив, що польські пілоти бойових вертольотів готові у разі надзвичайних ситуацій на кордоні з Білоруссю без вагань застосувати свою зброю.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button