Світ

Причиною смерті японської журналістки в 31 рік визнали переробку

Причиною смерті японської журналістки Міви Садо, яка працювала в токійському офісі японської телерадіокомпанії NHK, стала серцева недостатність, викликана переробкою, інформує 1News з посиланням на INTERFAX.RU.

Як пише в четвер видання The Japan Times, до такого висновку прийшов інспектор трудових норм, що встановлював причини смерті дівчини.

Згідно з повідомленням видання, за місяць, що передує її смерті, у Садо було всього два вихідних. При цьому за цей проміжок часу дівчина відпрацювала 159 понаднормових годин.
Садо померла в 2013 році у віці 31 року. Журналістка висвітлювала події, пов’язані з політикою.
Японія — одна з небагатьох країн, де офіційно визнають «смерть від переробки».

 

 

 

Теги

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Close