Світ

Прем’єр-міністр Болгарії заразився коронавірусом

Бойко Борисов буде лікуватись вдома

Прем’єр-міністр Болгарії Бойко Борисов повідомив про те, що заразився коронавірусом.

Він зазначив, що лікуватися буде вдома, – інформує 1NEWS.

“Після двох ПЛР-тестів сьогодні отримані позитивні результати на COVID-19. У мене загальне нездужання, зараз я залишаюся на лікуванні вдома. Вся інформація про мої контакти передана в регіональну інспекцію охорони здоров’я. Я впевнений, що при дотриманні всіх заходів я впораюся!”- упевнений прем’єр Болгарії.

Борисов зазначив, що пішов на самоізоляцію після того, як зараження коронавірусом підтвердилося у міністра регіонального розвитку та управління країни Ніколая Нанкова, з яким він спілкувався.

Останнім часом у Болгарії, так само як і всюди у Європі, спостерігається погіршення епідемічної ситуації. У країні з населенням 6,9 мільйона осіб з початку пандемії було зафіксовано понад 37 тисяч випадків зараження коронавірусом і 1084 летальні випадки.

Для уникнення другої хвилі кронавірусу у столиці Болгарії Софії з неділі і до 8 листопада припиняється робота нічних барів і дискотек. Мерка Софії Йорданка Фандикова також закликала роботодавців за можливості відправити працівників працювати з домашніх офісів.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button