Світ

Прем’єр Китаю здійснить візит до Росії та Білорусі

Прем’єр Китаю здійснить візит до Росії та Білорусі

Лі Цян поїде до Москви і Мінська

У Москві Лі Цян проведе зустріч з главою кремлівського режиму Володимиром Путіним і прем’єр-міністром Михайлом Мішустіним.

Прем’єр-міністр Китаю Лі Цян 20-23 серпня відвідає Росію і Білорусь. Про це повідомило МЗС КНР у понеділок, 19 серпня.

На запрошення прем’єр-міністрів Росії Михайла Мішустіна та Білорусі Романа Головченка з 20 по 23 серпня прем’єр Держради (уряду Китаю – ред.) Лі Цян відвідає Росію та Білорусь, – йдеться у повідомленні.

Речниця МЗС КНР Мао Нін на брифінгу уточнила, що у Москві Лі Цян проведе разом із Мішустіним 29-ту чергову зустріч глав урядів Китаю та Росії, у ході якої вони «проведуть поглиблений обмін думками щодо двосторонніх відносин, практичної співпраці та питань, що становлять взаємний інтерес».

А в Мінську глава китайського уряду обговорить із Головченком шляхи посилення китайсько-білоруської співпраці й розвитку всеосяжного стратегічного партнерства між двома країнами.

У свою чергу російські ЗМІ пишуть, що Лі Цян також зустрінеться з главою кремлівського режиму Володимиром Путіним.

Раніше ЗМІ повідомили, що майже всі банки Китаю перестали приймати прямі платежі з РФ. При цьому раніше регіональні банки КНР, орієнтовані насамперед на внутрішній ринок, були “запасним аеродромом” для компаній із РФ кілька місяців поспіль.

Посланці Ватикану й Китаю обговорили Україну

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + one =

Back to top button