Світ

Померла перша дружина Дональда Трампа

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Photo News

Померла перша дружина колишнього президента США Дональда Трампа – Івана Трамп

За все життя в Івани було чотири шлюби, останній закінчився 2009 року. Шлюб із Трампом був другий за рахунком.

 

Померла перша дружина колишнього президента США Дональда Трампа Івана, яка народила йому трьох дітей. Івані було 73 роки. Про це у четвер, 14 липня, повідомляє телеканал ABC, посилаючись на інформацію родини.

 

У свою чергу, правоохоронці розповіли, що минулої ночі близькі Івани зателефонували до поліції та повідомили про зупинку серця.

 

Пізніше із заявою виступив Дональд Трамп: “Івана Трамп пішла з життя у своєму будинку в Нью-Йорку. Вона була чудовою, красивою та неймовірною жінкою, яка прожила прекрасне й наповнене життя”, – написав Трамп у своїй соціальній мережі Truth Social.

 

Івана та Дональд Трамп перебували у шлюбі з 1977 по 1992 рік. Дональд був її другим чоловіком. У пари троє спільних дітей: Дональд-молодший, Іванка та Ерік Трамп. Процес розлучення Трампів набув широкого розголосу в медіа. У 1992 році воно було остаточно завершено.

 

Наступним її чоловіком став бізнесмен Рікардо Маццуччеллі. Вони були одружені з 1995 по 1997 рік. Шлюб з четвертим чоловіком, Россано Рубіконді, тривав з 2008 по 2009 рік, але стосунки подружжя зберегло до 2019 року.

 

Івана Трамп була чехословацько-американо-австрійською підприємницею та колишньою фотомоделлю.

 

Вона написала кілька книг, включаючи любовні романи та книгу з порадами про те, як пережити розлучення. У 2017 році випустила автобіографію “Виховання Трампів” про виховання спільних із Дональдом Трампом дітей. Брала участь у численних телевізійних шоу та телепроектах, давала інтерв’ю, розповідаючи, зокрема, про життя сучасної сильної та незалежної жінки.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button