Світ

Племінника Кадирова призначили міністром транспорту Чечні

Племінника Кадирова призначили міністром транспорту Чечні

Фото: росЗМІ

Кадиров прилаштовує родичів на високі владні посади

Родичі глави Чечні займають різні керівні пости у республіці. Деякі їх призначено високі посади на федеральному рівні.


Племінника глави Чечні Рамзана Кадирова – Адама Черхігова – призначили міністром транспорту, зв’язку та цифрового розвитку регіону. Про це повідомив Кадиров у Telegram в середу, 5 червня.

 

З 2007 року цю посаду обіймав отець Адама Черхігова Рамзан Черхігов. Сам Адам до призначення на нову посаду був головою Комітету уряду Чечні з дошкільної освіти.

“Попри молодий вік, він (Адам – ред) має великий досвід роботи на керівних посадах і необхідних професійних навичок для якісного і ефективного виконання завдань, що стоять перед міністерством”, – заявив Кадиров.

 

Адам Черхігов – син сестри Кадирова Зарган. Родичі глави Чечні, у тому числі його сестри, двоюрідні та чотириюрідні брати, дядьки, чоловіки сестер та дочок, займають різні керівні пости у республіці. Деякі їх призначено високі посади на федеральному рівні.

 

Нагадаємо, у травні 18-річний Ахмат Кадиров був призначений головою Мінспорту Чечні. Раніше він обіймав посаду керівника у регіональному міністерстві у справах молоді. До цього, у листопаді 2023 року, він отримав на день народження посаду першого заступника міністра з фізичної культури та спорту Чечні. Після його переходу на нову роботу на його посаду призначили 20-річного Рамзана Вісмурадова, який одружений із четвертою донькою Кадирова.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button