Світ

Під час фестивалю у Петербурзі танк переїхав двох людей (відео)

Петербурзьке інтернет-видання «Фонтанка.ру» стверджує, що наїзд на людину танком не просто був, інформує 1NEWS.

Під гусениці бронетехніки, на якій каталися гості фестивалю в Приморському районі Петербурга потрапив не один, а двоє людей. У розпорядженні «Фонтанки» є відео того, як танк «вліпляє» в пісок молодого чоловіка.

«Бойова сталь» заявлений як військово-історичний фестиваль. Реконструктори знайомлять з технікою, яку використовували під час Першої світової, під час Великої Вітчизняної війни, в Афганістані, а також при проведенні сучасних антитерористичних операцій. Організатори відтворюють бої, знайомлять з польовою кухнею, пропонують постріляти холостими патронами з різних видів зброї. Цвяхом програми є танки і БТР-амфібії, на яких глядачам дозволено кататися. У минулому році фестиваль був приурочений до Дня перемоги, битви реконструювали восени.

Раніше правоохоронні органи «згладили» факт події, однак на викладеної в соціальну мережу «Вконтакте» записі видно, що насправді багатотонна машина дійсно наїхала на людину, яка за кілька секунд перед цим впав з броні прямо під праву передню гусеницю.

Як видно із запису, організатори фестивалю «Бойова сталь» влаштували катання на танку Т-60. Городянам з дітьми дозволили сісти верхи на броню без будь-якого натяку на дотримання техніки безпеки. В результаті сталося неминуче – в процесі подолання піщаного насипу важка машина підстрибнула, два їздця не втрималися і впали. Техніка вагою 6 тонн продовжила рух, її гусениця наїхала на людей.

 

 

Back to top button