Світ

Пелосі побувала у демілітаризованій зоні між Південною та Північною Кореєю

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Ненсі Пелосі в Південній Кореї

Під час відвідування демілітаризованої зони та авіабази Осан Пелосі зустрілася з американськими солдатами під командуванням генерала Пола ЛаКамери.

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі в азіатському турне відвідала демілітаризовану зону на кордоні Південної та Північної Кореї та зустрілася з американськими солдатами під командуванням генерала Пола ЛаКамери. Про це повідомляє CNN.

Демілітаризована зона – це нічийна територія довжиною 160 миль приблизно за 30 миль на північ від Сеула, яка була створена згідно з Угодою про перемир’я в Корейській війні у 1953 році. Її часто описують як найбільш озброєний кордон у світі.

“Під час відвідування демілітаризованої зони та авіабази Осан ми передали подяку Конгресу та країни за патріотичну службу наших військовослужбовців, які стоять на варті демократії на Корейському півострові”, – повідомила спікер Палати представників США.

У Сеулі Пелосі зустрілася зі спікером Національної асамблеї Південної Кореї та іншими членами парламенту країни.

Далі в планах Пелосі відвідини Японії – останньої країни в азіатському турне.

Нагадаємо, 2 серпня Ненсі Пелосі відвідала Тайвань, незважаючи на протести та погрози з боку Китаю, який вважає острів своєю територією.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button