Світ

Пастора намагалися вбити під час служби

Пастора намагалися вбити під час служби

Фото: pixabay.com

Пастора намагалися вбити під час служби

Чоловік, який вчинив замах, сказав, що вбити священника йому “наказав Бог”. Його затримано.

Житель Пенсільванії намагався вбити пастора під час служби. Церква транслювала літургію у прямому ефірі. Про це повідомили у місцевій поліції.

Інцидент стався в Норт-Бреддоку у неділю, 5 травня. 26-річний Джуніор Полайт підійшов до церкви Житло Ісуса, направив пістолет на пастора і натиснув на спусковий гачок. Зброя дала осічку, і пострілу не сталося. Нападника відразу повалив на землю один із прихожан церкви, затримати Полайта допоміг і сам пастор. 

Пастор назвав те, що пістолет не вистрілив, дивом та божественним втручанням. Полайт кілька разів входив і виходив із церкви, потім усміхнувся, дивлячись на пастора, і вихопив пістолет. Раніше пастор ніколи не бачив нападника.

Нападника звинуватили в замаху на вбивство, нападі за обтяжливих обставин і безрозсудному створенні загрози іншій людині. Йому відмовлено у звільненні під заставу. Наразі він перебуває у в’язниці округу Алегейні, попереднє слухання призначено на 13 травня.

Злочинець заявив, що вбити пастора йому “наказав Бог”.

Крім того, в будинку нападника знайдено тіло його родича, 56-річного Дерека Полайта. На даний момент невідомо, чи має до його смерті підозрюваний у спробі вбивства пастора.

Нагадаємо, в американській церкві під час проповіді застрелили священика.

У  РФ священник жорстоко вбив і розчленував дружину – соцмережі

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button