Україна

Арестович пояснив, коли ЗСУ можуть перейти у наступ

Арестович пояснив, коли ЗСУ можуть перейти у наступ

Фото: Скріншот

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович

До кінця травня – початку червня західна зброя надійде в Україну в товарних кількостях, здатних змінити співвідношення сил на конкретних ділянках, заявив експерт.

 

Українська армія може перейти у наступ ближче до липня, коли союзники відправлять необхідну зброю. Про це у середу, 27 квітня, розповів радник голови ОП Олексій Арестович на Youtube-каналі “Фейгін Live”.

 

Зокрема, Арестович зазначив, що до середини червня Україна має отримати озброєння від партнерів.

 

“Тому до липня можуть розпочатися запеклі бої, але вже наступають ЗСУ”, – сказав Арестович.

 

За словами Арестовича, росіяни це чудово розуміють.

 

“Вони будуть намагатися або перегрупуватися і піти у зустрічні бої або стати в оборону, маючи оперативний резерв. Для цього поженуть призовників від 1 квітня. Більше Росії нема де брати солдатів”, – зазначив він.

 

Він також наголосив, що ніхто звертати увагу на їхній вік не стане.

 

“Увага, російські мами та тати, скоро поженуть строковиків, які почали призиватися 1 квітня, тому що більше ніде брати. І ці хлопці, пройшовши ледь двомісячне навчання, а багато і місячне, на старій іржавій техніці ледь відновленій, будуть радісно кинуті в м’ясорубку західної зброї та й злі до неможливості українські частини, у кожному оці якого відбиваються Буча та Маріуполь. Можете уявити, що буде з вашими дітьми? Подумайте про це добре”, – заявив Арестович.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button