Світ

Німеччина відновлює контроль на сухопутних кордонах через мігрантів


Відтепер влада ФРН розраховує на впровадження “моделі ефективного видворення нелегальних мігрантів відповідно до європейського законодавства”.

Міністерка внутрішніх справ ФРН Ненсі Фезер розпорядилася запровадити тимчасовий контроль на всіх сухопутних кордонах Німеччини та повідомила про це Комісію ЄС. Про це пише BILD у понеділок, 9 вересня.

Рішення ухвалено для того, щоб обмежити кількість людей, які в’їжджають у країну нелегально.

Відтепер влада розраховує на впровадження “моделі ефективного видворення нелегальних мігрантів відповідно до європейського законодавства”.

Подальші деталі поки що не розкриваються. Водночас завтра відбудеться черговий раунд переговорів між правлячою коаліцією та опозиційним блоком ХДС/ХСС.

В даний час видворення на сухопутних кордонах Німеччини відбувається лише в окремих випадках: якщо, наприклад, людині заборонено в’їзд до країни або якщо вона не подала прохання про надання притулку.

Нагадаємо, на фестивалі у німецькому місті Золінген 23 серпня чоловік з ножем напав на перехожих. Принаймні три людини загинуло.Згодом з’ясувалося, що напад – мігрант з Сирії.

А 27 серпня німецькі поліцейські застрелили озброєного двома ножами чоловіка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + 3 =

Back to top button