Світ

Названа причина падіння літака Іл-76 в РФ

Названа причина падіння літака Іл-76 в РФ

Фото: Скриншот

У Росії розбився літак Іл-76

У службовій інформації російських силовиків зазначається, що причиною аварії стала технічна несправність двигуна.

Російський військовий транспортний літак Іл-76, який напередодні розбився в Івановській області РФ, зазнав аварії через технічну несправність двигуна. Telegram-канал ВЧК-ОДПУ стверджує, що має у розпорядженні службову інформацію силовиків, в якій наводиться хронологія подій аварії.

“12 березня о 12:34 годині з аеродрому Північний здійснив зліт військово-транспортний літак Іл-76 № 551. Майже відразу після зльоту у машини сталося загоряння одного двигуна. Екіпаж судна ухвалив рішення про аварійну посадку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час заходу на посадку об 11:44 годині в лісосмузі, розташованій за 1 км від с. Богородське Іванівського району, сталося падіння повітряного судна з подальшим загорянням авіаційного палива. Відкрите горіння склало площу близько 300 кв.м. На борту літака перебували сім членів екіпажу і дев’ять пасажирів (усі військовослужбовці).

Попередня причина аварії літака – несправність двигуна. Станом на 15:15 12 березня пошуково-рятувальною групою було виявлено тіла 16 загиблих.

Нагадаємо, 12 березня у небі над Іванівською областю спалахнув військово-транспортний літак Іл-76. У нього загорівся один і двигунів. 

Момент падіння Іл-76 в Росії потрапив на відео

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button