Світ

Найтриваліший у США авіарейс з’єднає Бостон і Гонолулу

Гавайські авіалінії з квітня 2019 року почнуть виконувати найдовший прямий внутрішній авіарейс в історії США між Бостоном і Гонолулу, інформує 1NEWS з посиланням на “Голос Америки”

“З 4 квітня наступного року літак Airbus A330, що може перевозити до 335 пасажирів, п’ять разів на тиждень доправлятиме жителів холодних штатів регіону Нова Англія на відпочинок у гавайські тропіки”, – йдеться в публікації.

Зазначається, що переліт триватиме 11 годин 40 хвилин у напрямку до Гаваїв, зворотній – 10 годин 15 хвилин. Відстань між містами – майже 8 тисяч 200 кілометрів. Пасажирам бізнес-класу пропонуватимуть великі крісла-ліжка, в яких можна комфортно спати.

За інформацією USA Today, зараз Східне узбережжя США й Гавайські острови поєднують лише чотири рейси: з Нью-Йорка, Нью-Джерзі, Вашингтона й Атланти.

Торік Сінгапурські авіалінії оголосили про план запустити прямий рейс Сінгапур – Нью-Йорк, який триватиме майже 20 годин, – відстань між містами становить понад 15 тисяч кілометрів.

Зараз найдовші авіарейси у світі передбачають перельоти між новозеландським Окландом й катарською Дохою (17 год. 40 хв., понад 14,5 тис. км), Лондоном і австралійським Пертом (17 год. 20 хв., 14,5 тис. км), Сінгапуром і Лос-Анджелесом (17 год. 55 хв., 14,1 тис. км).

 

 

 

Back to top button