Світ

Найбільша за 30 років: Microsoft оголосила про зміну у клавіатурі


Компанія додасть до своєї клавіатури клавішу, яка викликатиме помічника зі штучним інтелектом Copilot.

На клавіатурах комп’ютерів Surface та пристроях партнерів корпорації Microsoft з’явиться окрема клавіша, що запускатиме помічник зі штучним інтелектом Copilot. Про це у четвер, 4 січня, повідомив виконавчий віцепрезидент Microsoft Юсуф Мехді,у блозі компанії.

Коментуючи оновлення, Мехді порівняв його з додаванням окремої клавіші Windows для відкриття меню Пуск у 1994 році.

Зазначається, що нова клавіша викликатиме помічника Copilot, за допомогою якого можна генерувати тести і зображення, шукати інформацію.

“Поява клавіші Copilot знаменує собою першу значну зміну клавіатури Windows PC за майже три десятиліття. … При натисканні нова клавіша викликає Copilot у Windows, щоб спростити використовувати Copilot у вашому повсякденному житті. Майже 30 років тому ми представили клавішу Windows на клавіатурі комп’ютера, що дозволило людям у всьому світі взаємодіяти з Windows. Ми розглядаємо це як одну зміну у нашій подорожі з Windows, де Copilot стане точкою входу у світ ШІ на ПК”, – зазначив Мехді.

Microsoft продемонструє деякі продукти з клавішею Copilot на майбутній технічній події CES, яка розпочнеться наступного тижня в Лас-Вегасі.

Раніше повідомлялося, що Мicrosoft інвестує понад $3 млрд у розвиток штучного інтелекту в Австралії.

Книжки про Гаррі Поттера допомогли вченим навчити ШІ забувати інформацію

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button