Світ

На сміттєпереробному заводі у Польщі сталася масштабна пожежа

На сміттєпереробному заводі у Польщі сталася масштабна пожежа

Фото: Panstwowa Straz Pozarna

Гасіння пожежі ще триває

Полум’я охопило 2000 квадратних метрів. Вогонь вдалося взяти під контроль до 4 години ранку, наразі гасіння пожежі ще триває.

У польському місті Конецполь спалахнула мсштабна пожежа на сміттєпереробному заводі, горіли матеріали для виробництва альтернативного палива. Про це повідомляє RMF24.

Зазначається, що повідомлення про пожежу надійшло до служб ввечері 4 серпня, полум’я охопило 2000 квадратних метрів.

На цій площі розташований зал з обладнанням та матеріалами для виробництва альтернативних видів палива, а також прилеглий до нього підвал. Понад 40 пожежних бригад боролися з вогнем, обійшлося без жертв.

Небезпеки для мешканців немає, однак людей закликали зачинити вікна через сильне задимлення. На місці події працює розвідувальний автомобіль хімічної служби порятунку з Катовіце.

Як повідомляється, вогонь вдалося взяти під контроль до 4 години ранку, наразі гасіння пожежі ще триває.

 

 

Нагадаємо, потужна пожежа та вибух сталися у польському місті Познань 25 серпня. В результаті атаки багато поранених та зниклих безвісти.  Спочатку пожежа спалахнула у підвалі будинку. Під час рятувальних робіт у будинку стався вибух.

Раніше повідомлялося, що вибух стався на сміттєпереробному заводі у Воля-Ласка, поблизу польського міста Лодзь. Після цього там також спалахнула пожежа.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − seven =

Back to top button