Світ

На Київщині чоловік зберігав вдома наркотиків на 3,5 млн грн

На Київщині чоловік зберігав вдома наркотиків на 3,5 млн грн

Фото: МВС України

Поліцейські Київщини викрили наркодилера

Під час обшуку поліцейські знайшли понад 10 кілограм канабісу, амфетамін, рослини та насіння коноплі, електронні ваги, пакети для пакування.

У Фастівському районі 39-річний чоловік зберігав вдома наркотичні речовини, а також розповсюджував їх наркозалежним особам. Усього правоохоронцями вилучено наркотиків на 3,5 млн грн. Про це у п’ятницю, 16 червня повідомляє поліція Київської області.

“У зловмисника знайшли понад 10 кілограмами канабісу, амфетамін, рослини та насіння коноплі. За цінами чорного ринку, загальна вартість вилучених наркотиків становить близько 3,5 мільйона гривень”, – повідомили в поліції. 

Під час обшуку правоохоронці виявили також електронні ваги, пакети для пакування наркотиків та інші речові докази, що свідчать про незаконну діяльність.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних та психотропних речовин, а також посіву або вирощування конопель. Наркодилеру загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одеській області викрили наркодилера, який потрапив у поле зору правоохоронців під час пошуку клієнтів серед військових.

Викрито наркоугруповання з місячними обігами в десятки мільйонів гривень

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button