Світ

На Курщині військові РФ почали грабувати магазини

На Курщині військові РФ почали грабувати магазини

Фото: скріншот

На Курщині російські військові мародерять у своїх

Місцева влада звинувачує у мародерстві чеченців. У соцмережі з’явилося відео, як російські військові грабують магазин мобільного зв’язку.

Російські військові у Курській області розбили і розграбували магазин стільникового зв’язку. Відео з камери спостереження у неділю, 18 серпня, опублікував Telegram-канал Попіл.

Там зазначили, що мародерством займалися чеченці, серед яких також був чоловік слов’янської зовнішності.

Інцидент стався в селищі Глушково. На записі можна побачити двох військових, які розбивають скло і вітрини магазину. Потім вони починають виносити з приміщення техніку і намагаються зламати двері.

Незабаром у магазин заходить інший військовослужбовець і дивиться прямо в камеру. Після цього один із мародерів збиває камеру відеоспостереження. На цьому відео обривається.

Радник губернатора Курської області Роман Альохін підтвердив, що на відео російські військовослужбовці. Він каже, що повідомляє “компетентним органам про всі випадки мародерства”.

За словами Альохіна, мародери на відео заслуговують смерті, адже грабують місцеве населення, яке “з перших днів “СВО” готувало їжу, одягало і взувало, мило і прало для військових”.

Раніше повідомлялося, що у Росії в окупанта вкрали унітаз, поки він мародерив в Україні.

Росіяни активно мародерять на ТОТ – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − 4 =

Back to top button