Світ

На кордоні між США і Канадою стався вибух: є загиблі

На кордоні між США і Канадою стався вибух: є загиблі

Фото: Скріншот з відео

На мосту між Канадою та США пролунав вибух

Мости, що з’єднують Канаду та США в районі Ніагарського водоспаду, закриті з міркувань безпеки.

На прикордонному пункті пропуску між США та Канадою вибухнув автомобіль. Про це у середу, 22 листопада повідомляють ABC News.

Вибух стався на Райдужному мосту, який з’єднує дві країни і проходить над річкою Ніагара біля водоспаду Ніагарського. У мерії міста Ніагара-Фолс зазначили, що вибухнула машина, що їхала з Канади до США.

“Автомобіль пройшов через первинний контрольно-пропускний пункт перевірки паспортів і прав. За даними кількох джерел у правоохоронних органах, потім автомобіль направили в інший район для повторного обшуку. Коли машина прямувала до вторинної зони обшуку, стався вибух”, – повідомляють журналісти. 

Журналісти повідомляють про двох загиблих, які перебували в автомобілі під час вибуху. Також постраждав 27-річний чоловік. Його привезли до лікарні із легкими ушкодженнями.

ФБР, поліція штату Нью-Йорк і митна та прикордонна служба США проводять розслідування. За словами джерел, федеральна влада намагається отримати відео з різних точок зору, оскільки свідчення свідків відрізняються.

За інформацією джерел ABC News, спецслужби не виключають, що це був теракт. Слідчі знайшли на місці події якусь валізу чи портфель. Вони розглядають його як можливий вибуховий пристрій, вибухотехніки працюють зі знахідкою.

Нагадаємо, у середині жовтня уряд Франції оголосив режим “надзвичайної загрози” після вбивства вчителя. 

Співробітника спецслужб РФ підозрюють у підготовці теракту в метро Києва

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button