Світ

На Білгородщині впали дві російські бомби – Astra

На Білгородщині впали дві російські бомби - Astra

Фото: Кадр із відео (ілюстративне фото)

Російські війська скинула на Білгородську область чергові бомби

За останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, адже до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб, повідомляє ТГ-канал Astra.

Ще дві бомби ФАБ-500 скинули російські літаки на Білгородську область. Про це вранці в понеділок, 1 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra.

Повідомляється, що 31 березня ФАБ-500 знайшли у районі хутора Ніна. А в районі села Крюково знайшли вирву, в якій, за попередніми даними, також ФАБ-500.

Зазначається, що за останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, адже до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб.

Як раніше з’ясувала Astra, 2 ФАБ-500 було знайдено за 2 кілометри від села Крюкове 30 березня, 20 березня стало відомо про ФАБи, що впали у селах Введенська Готня та Замостя, 21 березня дві ФАБ-500 знайшли у районі села Антонівка Грайворонського міського округу та у Борисівському районі в районі села Крюкове, 22 березня дві ФАБ-250 знайшли в районі села Шалаєве Валуйського міського округу та за 5 кілометрів від села Казинка цього ж округу, 25 березня ФАБ-50 знайшли в районі села Смородине Яковлівського міського округу і в районі села Зибине Борисівського району.

ФАБ-500 було виявлено районі села Безсонівка 27 березня, ФАБ-250 – у районі села Безимено вранці 28 березня, того ж дня ФАБ-500 знайшли у селі Нечаївка, а в Білгородському районі між селами Бессонівка та Весела Лопань виявили коригувану авіабомбу на 1,5 тонни у тротиловому еквіваленті, яку «загубив» російський бомбардувальник. Ще 2 ФАБ-500 було знайдено за 2 кілометри від села Крюкове 30 березня.

Раніше повідомлялося, що в Білгородській області впав російський гелікоптер.

Росіяни “атакують” Білгородщину ФАБами – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button