Світ

Міф про силу армії РФ розвінчано – Зеленський

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Офис президента

Президент України Володимир Зеленський

Щойно Україна отримала те, що їй справді могло допомогти, вона одразу показали результат – деокупацію Харківської області.

Міжнародна спільнота має наростити темпи постачання військової допомоги Україні. Адже коли Збройні сили України отримують необхідне, вони одразу демонструють результат, як це було зі звільненням Харківської області. Про це у вівторок, 20 вересня, заявив президент України Володимир Зеленський під час спілкування з колишнім лідером США Біллом Клінтоном.

 

“Щойно ми отримали те, що нам дійсно могло допомогти, ми одразу показали результат – деокупацію Харківської області. Це саме той приклад, який наголошує, що російська армія не найпотужніша, якщо навпроти неї відповідна держава, яка готова і не боїться її”. Ми практикою це показуємо”, – сказав він.

 

Зеленський підкреслив, що для подальших перемог нашій країні потрібне озброєння.

 

“А після того, як території України будуть деокуповані, необхідно буде змусити Росію сісти за стіл переговорів”, – наголосив президент.

 

Крім цього, він наголосив на важливості запровадження подальших санкційних обмежень щодо Росії. Зеленський зазначив, що в цьому США, Великобританія та всі країни ЄС мають бути одностайні.

 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button