Світ

Медведєв пригрозив наступом на Київ і покликав Одесу “додому”

Медведєв пригрозив наступом на Київ і покликав Одесу додому

Фото: АР (архівне фото)

Медведєв розповів, де планує “зупинитись” армія Росії

Заступник глави Радбезу РФ заявив, що російським військам доведеться “дійти до Києва” і що Росія вже “зачекалася Одеси”.


Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що для досягнення своїх цілей Москві може знадобитися “дійти до Києва”. Таку думку колишній президент РФ висловив в інтерв’ю російським ЗМІ.

 

“Де зупинитися? Не знаю. Я думаю, що з урахуванням того, про що я сказав (про необхідність створення захисного кордону – ред.), нам ще доведеться багато й серйозно працювати. Чи це буде Київ? Так, напевно, це повинен бути і Київ. Якщо не зараз, то через якийсь час, можливо, в якусь іншу фазу розвитку цього конфлікту”, – заявив Медведєв.

 

Необхідність дійти до Києва заступник глави Радбезу РФ обґрунтував двома причинами: тим, що Київ, за його словами, “русскій город”, і тим, що саме звідти “виходить міжнародна загроза існуванню Росії”, оскільки Києвом нібито “керує інтернаціональна бригада противників Росії на чолі зі США”.
 

Згадав Медведєв й про Одесу. Він заявив, що місто “давно чекають у складі Росії”.

 

“Про Одесу я можу просто сказати: Одесо, повертайся додому. І все. Ми зачекалися на Одесу в Російській Федерації. Навіть в силу історії цього міста, того, які там люди живуть, якою мовою вони розмовляють. Це наше російське місто”, – наголосив заступник глави Радбезу РФ.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button