Світ

Маск провів у соцмережі голосування між Трампом і Гарріс

Маск провів у соцмережі голосування між Трампом і Гарріс

Фото: Колаж ТСН

Камала Гарріс і Дональд Трамп

Напередодні делегати Демократичної партії на церемоніальному голосуванні формально затвердили Камалу Гарріс кандидатом у президенти США.

Американський бізнесмен, мільярдер і власник соцмережі Х Ілон Маск провів голосування між кандидатом від Демократичної партії, віцепрезидентом Камалою Гарріс і колишнім президентом США Дональдом Трампом. У середу, 21 серпня, він сказав, хто вибився у лідери. 

В опитуванні взяли участь 5,8 млн. користувачів. Згідно з результатами голосування в соцмережі, Дональд Трамп обійшов Гарріс із результатом у 73,2%. Камала Гарріс набрала 26,8%.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року. Основними кандидатами на пост глави держави вважаються Камала Гарріс, висунута Демократичною партією та республіканець Дональд Трамп. 

Американський мільярдер Ілон Маск може бути залучений до роботи в адміністрації Дональда Трампа, в разі його перемоги на виборах президента США у листопаді.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування Ipsos, Камала Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.

Стало відомо, хто допомагає Трампу готуватися до дебатів з Гарріс

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =

Back to top button