Світ

Лукашенко заявив про “навалу диверсантів” на кордоні з Україною

Лукашенко заявив про навалу диверсантів на кордоні з Україною

Фото: Кадр із відео

Олександр Лукашенко

Самопроголошений білоруський президент стверджував, що контртерористична операція біла настільки тихою, що її ніхто й не помітив, і додав, що диверсантів затримують двічі-тричі на тиждень.

Самопроголошний білоруський лідер Олександр Лукашенко стверджує, що диверсанти нібито намагалися прорватися в Білорусь, але їх затримали так, що ніхто й не помітив. Про це він заявив у п’ятницю, 16 лютого, на засіданні Білкоопспілки, пише видання Зеркало.

Лукашенко розповів, що 16 лютого на кордоні з Україною нібито затримали кількох диверсантів, які “переповзали кордон” по болотах і “перекидали вибухівку”. Зазначається, що серед “диверсантів” були українці й білоруси.

“Щойно закінчилася контртерористична операція, яку ви не помітили. Це добре. Це не ваша справа. Ви маєте спокійно робити свою роботу. Щойно чекістсько-військова операція завершилася. Затримано всіх диверсантів. А серед них і білоруси. І це майже двічі-тричі на тиждень”, – сказав він.

Лукашенко додав, що завдання перед міністерствами будуть дедалі жорсткішими, щоб “не допускати розслаблення, в тому числі з урахуванням обстановки навколо країни”.

Посилаючись на переговори неназваних осіб, Лукашенко також стверджував, що в разі поразки Росії у війні проти України Білорусь “пошматують” і “частину віддадуть Польщі”.

Нагадаємо, напередодні, у Лельчицькому районі Гомельської області Білорусі, який межує з Україною, запроваджували режим контртерористичної операції. 

Раніше повідомлялося, що Росія і Білорусь зосередили біля північного кордону з Україною близько 22 тисяч військовослужбовців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button