Світ

Lockheed Martin створить для американської армії систему РБДД

Lockheed Martin створить для американської армії систему РБДД

Протягом 21 місяців Lockheed Martin отримає 37 млн доларів для складання прототипу зброї

Оборонна компанія виграла контракт на створення для американської армії систему радіоелектронної боротьби дальньої дії (РБДД).

Американська оборонна компанія Lockheed Martin виграла контракт на створення для армії США прототипу нової системи радіоелектронної боротьби. Останню зможуть використовувати великі військові підрозділи на великих дистанціях. Про це повідомляє Defense news.

“Система буде мати можливість ідентифікувати, стежити і впливати на противника з дальньої та безпечної дистанції, що необхідно проти технологічно розвинених армій, таких як у Китаю та Росії”, – зазначає ЗМІ.

Компанія планує поєднати в цій розробці – TLS-EAB – засоби ведення радіоелектронної боротьби та операцій у кіберпросторі і таким чином отримати вигідну зброю, що зможуть легко освоїти військові та яка представлятиме для них мало ризиків.

Протягом 21 місяців Lockheed Martin отримає 37 млн доларів для складання прототипу зброї на своєму підприємстві у місті Сіракьюс, штат Нью-Йорк.

Компанія вже веде роботи над компактнішою версією подібної зброї, а також над постачальником перешкод, яким можна оснащувати літальні апарати.

Там також додали, що після створення прототипу TLS-EAB вони займуться збором коментарів та пропозицій від військових щодо системи, а також будуть працювати над тим, щоб TLS-EAB можна було легко переналаштувати на виконання спеціальних завдань.

Нагадаємо, у Пентагоні повідомили, що торік США провели 12 успішних випробувань гіперзвукової зброї.

ВПС США відмовляться від гіперзвукової зброї Lockheed Martin

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button