Світ

Літак Пригожина втретє прилетів у Білорусь – соцмережі

Літак Пригожина втретє прилетів у Білорусь - соцмережі

Фото: Скриншот відео

Embraer Legacy 600 Пригожина ввечері приземлився на військовому аеродромі в Мачулищах

Моніторингова група Беларускі Гаюн зазначає, що літак російського бізнесмена вже тричі побував у Білорусі.

Літак власника ПВК Вагнера Євгена Пригожина здійснив третю посадку на одному з військових аеродромів Білорусі у вівторок, 11 липня. Про це заявила моніторингова група Беларускі Гаюн на своєму Telegram-каналі.

Бізнес-джет Євгена Пригожина Embraer Legacy 600 (рег. номер RA-02795) увечері приземлився на військовому аеродромі в Мачулищах під Мінськом.

З 24 червня, коли в Пригожин та “вагнерівці” влаштували бунт у Росії, літак російського бізнесмена вже втретє помічено в Білорусі.

 Маршрут бізнес-джета Євгена Пригожина Embraer Legacy 600, що летить до Білорусі 

Нагадаємо, 23 червня Пригожин оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема проти міністра оборони РФ Сергія Шойгу. 24 червня він направив колони “вагнерівців” на Москву. Протягом дня його силам вдалося пройти кілька областей – вони зупинилися за 200 км від столиці РФ.

Формальний лідер Білорусі Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним, після чого той заявив, що бійці угруповання повертаються до польових таборів. “Вагнерівцям” запропонували або приєднатися до російської армії, або відправитися до Білорусі, або залишитися вдома. 

27 червня Лукашенко підтвердив прибуття Пригожина у Білорусь. А вже 6 липня він заявив, що ватажок “вагнерівців” перебуває на території Росії. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button