Світ

Літак Пригожина дев’ять хвилин змінював висоту перед падінням – FR24

Літак Пригожина дев’ять хвилин змінював висоту перед падінням - FR24

Фото: Соцмережі

Літак ватажка ПВК Вагнер Євгена Пригожина хаотично змінював висоту

Останні доступні дані демонструють, що літак здійснює безладні набори висоти та зниження, які тривали близько дев’яти хвилин.

Літак Embraer-135, який належав ватажку ПВК Вагнера Євгену Пригожину, зазнав “різкого зниження” перед катастрофою у Тверській області, яка сталася увечері у середу, 23 серпня. Про це повідомляє сайт відстеження польотів FlightRadar24.

Дані відстеження польотів свідчать, що літак припинив передавати дані про своє місце розташування о 18:11 за місцевим часом. Причиною цього могли бути “перешкоди / глушіння в цьому районі”. При цьому борт продовжував передавати інші дані протягом дев’яти хвилин.

Дані FlightRadar24 показують, що політ вирівнявся на висоті 28 000 футів (приблизно 8 535 метрів), і провів деякі невеликі зміни висоти.

Останні доступні дані демонструють, що літак здійснює безладні набори висоти та зниження, у певний момент піднявшись на висоту понад 30 000 футів (тобто 9 144 метрів).

Потім, о 18:19 (за місцевим часом), дані показали, що швидкість зниження джета досягла 8 000 футів (близько 2438 метрів) за хвилину, перш ніж передача даних про висоту припинилася.

FlightRadar24 зазначає, що хоча літак не передавав інформацію про місцезнаходження, інші дані, такі як висота, швидкість, вертикальна швидкість та налаштування автопілота – транслювалися. І саме ці дані дають уявлення про останні моменти польоту.

 

Нагадаємо, раніше державний телеканал Россия 24 повідомив про загибель ватажка “вагнерівців” Євгена Пригожина внаслідок авіакатастрофи, що сталася у Тверській області РФ.

Літак Пригожина збила російська ППО – FT

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button