Світ

Лідери демократів у Конгресі США підтримали кандидатуру Гарріс

Лідери демократів у Конгресі США підтримали кандидатуру Гарріс

Фото: gettyimages

Чак Шумер і Хакім Джеффріс

Джеффріс і Шумер заявили, що ухвалили це рішення, коли процес підтримки Гарріс пішов “знизу вгору”.

Лідери демократичних фракцій у Палаті представників і Сенаті США Хакім Джеффріс і Чак Шумер у вівторок, 23 липня, публічно підтримали Камалу Гарріс як кандидатку в президенти США від їхньої партії, повідомляє NBC News.

Зазначається, що на спільній з Шумером пресконференції Джеффріс заявив, що віцепрезидентка США “готова, хоче і може вести нас у майбутнє”.

“Коли я розмовляв з нею у неділю, вона сказала, що хоче отримати можливість виграти номінацію самостійно і зробити це знизу вгору, а не зверху вниз. Ми з Хакімом глибоко поважали це. Тепер, коли процес пішов знизу вгору, ми зібралися тут сьогодні, щоб підтримати віцепрезидентку Камалу Гарріс”, – заявив своєю чергою лідер демократів у Сенаті.

Голосування за те, щоб зробити Гарріс офіційною кандидаткою в президенти від Демократичної партії відбудеться на початку наступного місяця – перед з’їздом демократів у Чикаго 19-22 серпня.

Раніше повідомлялося, що Гарріс набрала досить голосів, щоб стати кандидатом у президенти. А за останніми даними, Гарріс випередила Трампа в опитуванні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 5 =

Back to top button