Світ

Київ випереджає Москву в інформаційній війні – ЗМІ

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Акція на підтримку України у Берліні

Аналітики НАТО наголошують на тому, що психологічні операції, які проводить Україна, дають сильний ефект.


 

Виступ президента України Володимира Зеленського перед Конгресом США продемонстрував, що Україна перемагає Росію в інформаційній війні. Про це у четвер, 17 березня, повідомила газета The Washington Post із посиланням на американських аналітиків.


 


Експерти зазначили, що український лідер показав американським законодавцям відеоролик із наслідками російської агресії проти України – знищені міста, поранені діти та братські могили, – і це дозволило Києву заручитися підтримкою Конгресу та посилити тиск на адміністрацію президента США Джо Байдена.


 


Крім того, аналітики НАТО наголошують на тому, що психологічні операції, які проводить Україна, дають сильний ефект. При цьому вони згадали про відеоролики із захопленими в полон російськими військовими.


 


“Вони (українці – ред.) чудово розуміються на стратегічному зв’язку – засобах масової інформації, інформаційних операціях, а також психологічних операціях. Я сподіваюся, що західні країни візьмуть з них приклад”, – цитує газета високопоставленого представника Альянсу.


 


 


 


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button