Світ

Київ та Лондон обговорюють виробництво британської зброї в Україні – ЗМІ

Київ та Лондон обговорюють виробництво британської зброї в Україні - ЗМІ

Фото: 1zoom.ru

В Україні можуть розпочати британське озброєння

Оборонні компанії інших країн Європи також проводять такі переговори з Україною, але країну вже відвідали британські чиновники, які намагаються не допустити, щоб їх випередили конкуренти з Німеччини та Франції.

В Україні мають намір організувати спільне з Великобританією виробництво військової техніки та озброєнь за ліцензією. Такі плани обговорюють високопосадовці оборонної промисловості двох країн, у суботу, 11 лютого, пише The Daily Telegraph з посиланням на джерела.

 

Як пише видання, представники Британії вже побували в Україні, щоб обговорити питання виробництва.

 

Попередньо йдеться про створення спільних підприємств, які вироблятимуть зброю та транспортні засоби. Примітно, що, за інформацією авторів матеріалу, подібні переговори з Україною ведуть низку країн. Британські компанії прагнуть випередити конкурентів із Німеччини та Франції.

 

Зазначається, що будь-яке спільне підприємство, швидше за все, вимагатиме особистого схвалення прем’єр-міністра Великобританії Ріші Сунака.

 

У той же час офіс британського прем’єра і Міноборони королівства відмовилися від коментарів, переадресувавши питання до промисловців.

 

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button