Світ

Київ непричетний до “атаки” на “ПМР” – Кишинів

Київ непричетний до атаки на ПМР - Кишинів

Фото: Кадр із відео

Момент нібито знищення придністровського вертольота

Інцидент, про який йдеться, є спробою викликати страх і паніку в регіоні. Військова техніка на знімках не працює вже кілька років, заявили в Бюро з реінтеграції.

У Молдові відреагували на повідомлення про “удар” по військовій частині в Придністров’ї. У Бюро з реінтеграції стверджують, що Україна до цього точно непричетна, а техніка, про знищення якої йщлося в повідомленнях, тривалий час не діяла. Про це пише молдовське видання NewsMaker.

“Повідомляємо, що інцидент, про який йдеться, є спробою викликати страх і паніку в регіоні. Військова техніка на знімках не працює вже кілька років”, – заявили в Бюро з реінтеграції.

Зазначається також, що влада Кишинева в контакті з українською стороною не підтверджує будь-який напад на Придністровський регіон.

Представник ГУР МО України Андрій Юсов в коментарі РБК-Україна назвав ситуацію на одній з військових частин Тирасполя російською провокацією.

Нагадаємо, у невизнаній “ПМР” заявили про атаку на військову частину, а пізніше стверджували  про “знищення вертольота Мі-8МТ” українським дроном.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button