Світ

Кроки України і НАТО у Придністров’ї розцінять як напад на РФ – МЗС

Кроки України і НАТО у Придністров ї розцінять як напад на РФ – МЗС

Фото: МИД РФ

МЗС РФ зробило заяву щодо Придністров’я

У МЗС РФ зазначили, що “ні в кого не повинно бути сумнівів, що збройні сили Російської Федерації адекватно відреагують на провокацію”.

 

 

 

МЗС РФ застерегло Україну і країни НАТО від “авантюрних кроків” щодо Придністров’я. У дипвідомстві заявили, що будь-які дії, що становлять загрозу миротворцям, “розглядатимуться відповідно до міжнародного права як напад на Російську Федерацію”. Про це йдеться в заяві МЗС Росії 24 лютого.

 

“У зв’язку із зафіксованим міністерством оборони Російської Федерації значним скупченням особового складу та військової техніки українських підрозділів поблизу україно-придністровського кордону, розгортанням артилерії на вогневих позиціях, а також безпрецедентним нарощуванням польотів безпілотної авіації ЗСУ над територією Придністров’я застерігаємо США, країни-члени НАТО та їхніх українських підопічних від чергових авантюрних кроків”, – йдеться в заяві.

 

У МЗС РФ зазначили, що “ні в кого не повинно бути сумнівів, що збройні сили Російської Федерації адекватно відреагують на провокацію київського режиму, якщо така все ж таки станеться, і забезпечать захист співвітчизників, російського миротворчого контингенту, військовослужбовців Оперативної групи російських військ і військових складів у населеному пункті Колбасна у Придністров’ї”.

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button