Світ

Кремль визнав загрозу від дронів для Москви

Кремль визнав загрозу від дронів для Москви

Атаки на Москву потроху стають звичним явищем

Дмитро Пєсков відмовився шукати щось спільне між атаками безпілотників на вежі Москва-Сіті та терактами 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку.

Загроза нападу безпілотників на об’єкти в Москві очевидна, але “заходи приймаються”. Про це сказав речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у вівторок.

“Справді, загроза існує, вона очевидна. І заходи вживаються”, – сказав він, відповідаючи на запитання про те, які висновки роблять у Кремлі у зв’язку з ударом дронів по Москва-Сіті.

Коментуючи питання про посилення конкретних заходів безпеки, Пєсков зазначив: “Тут мені нема чого додати до того, що сказано міністерством оборони, вчора я вам казав, що, звичайно, коментувати з експертної точки зору можуть і повинні лише військові”.

При цьому Пєсков відмовився шукати щось спільне між атаками безпілотників на вежі Москва-Сіті та терактами 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку.

“Ні, не бачить”, – сказав він журналістам, відповідаючи на запитання, чи бачить Кремль у атаках на Москва-Сіті аналогії з подіями 11 вересня 2001 року та можливим бажанням України зробити щось подібне у Москві.

Як відомо, у ніч на 1 серпня у Москві та області прогриміли вибухи. Як мінімум один із безпілотників влетів в одну з веж Москва-Сіті.

Це була вже друга атака на Москва-Сіті за останні три дні. Вночі 30 липня невідомі дрони пошкодили вежу, де розташовуються офіси трьох російських міністерств.

В Офісі президента вважають, що таким чином Москва звикає до повноцінної війни, і все, що далі буде відбуватися у Росії, – це об’єктивний історичний процес.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button