Світ

Корабельна аварія в Росії: зниклих моряків досі шукають

Корабельна аварія в Росії: зниклих моряків досі шукають

Фото: Соцмережі

У Росії перевернулось грузовое судно Григорий Ловцов

Трьох людей було піднято з води. Ще четверо членів екіпажу судна Григорій Ловцов вважаються зниклими безвісти.


На борту російського судна Григорій Ловцов, яке перевернулося в акваторії порту Корсаков на півдні Сахаліну, знаходилося, за попередніми даними, семеро моряків: врятували трьох, доля інших – невідома. Про це пишуть росЗМІ в п’ятницю, 18 жовтня. 

 

“Вдень 18 жовтня за сахалінським часом на рейді порту Корсаков перекинулося судно “Григорій Ловцов” із сімома (інформація уточнюється) членами екіпажу на борту. За попередньою інформацією, причина – зміщення вантажу (будматеріали та будівельна техніка)”, – повідомили в Морспаслужбі Міністерства транспорту РФ.

 

На місце НП було направлено чотири судна. Трьох людей було піднято з води. Наразі решта членів екіпажу вважаються зниклими безвісти.

Двох врятованих моряків госпіталізували до лікарні у Корсакові з переохолодженням, один із них перебуває у реанімації у тяжкому стані. Третій врятований перебуває на амбулаторному спостереженні.

 

До порту Корсаків прибули понад 20 рятувальників МНС РФ для надання допомоги у пошуках зниклих моряків. У пошуковій операції беруть участь понад 30 осіб, задіяно 11 одиниць техніки.

 

Рятувальне судно Берингова протока взяло аварійне судно за кормовий край і буксирує його до берега, після чого рятувальники почнуть відкачування води і розпочнуть обстеження його внутрішніх приміщень.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × three =

Back to top button