Україна

Укроборонпром заявив про захоплення п’яти підприємств

Укроборонпром заявив про захоплення п яти підприємств

Фото: Укроборонпром

Деякі підприємства Укроборонпрому захоплені ворогом

Концерн відновлює втрачені відомості про працівників підприємств, які або опинилися на тимчасово окупованих територіях, або зазнали ворожих ракетних ударів.

 

Російські загарбники контролюють п’ять оборонних підприємств України. Про це в понеділок, 23 травня, повідомляє концерн Укроборонпром.

 

“На сьогоднішній день п’ять підприємств концерну захоплено окупантами, документація про персонал або повністю знищена, або доступ до неї відсутній”, – йдеться в повідомленні.

 

 

 

Також зазначається, що концерн відновлює втрачені відомості про працівників підприємств, які або опинилися на тимчасово окупованих територіях, або зазнали ворожих ракетних ударів.

 

Водночас зазначено, що Укроборонпром поглиблює домовленості із країнами-партнерами. Йдеться про кооперацію з усіх видів важкого озброєння, передусім бронетехніки, систем ППО та високоточного озброєння.

 

“На сьогоднішній день державні оборонні підприємства заручилися підтримкою близько двох сотень приватних оборонних – і разом, єдиним фронтом, допомагають ЗСУ звільняти землі від окупанта”, – зазначили в концерні.

 

Крім того, за три місяці війни багато підприємств, що виробляють цивільну продукцію, також перейшли на військові рейки. Український невійськовий бізнес виготовляє необхідні для оборонки комплектуючі, вузли й агрегати; забезпечує матеріали й освоює виробництво різних компонентів для озброєння, військової та спецтехніки.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button