Світ

КНДР могла передати РФ балістичні ракети – розвідка Південної Кореї

КНДР могла передати РФ балістичні ракети - розвідка Південної Кореї

КНДР постачає Росії снаряди і ракети

Підприємства КНДР працюють на повну потужність й мобілізують населення, аби виконати замовлення для російських військ.

КНДР могла передати Росії не тільки артилерійські снаряди, а й кілька типів ракет, серед яких балістичні. Про це повідомляєрозвідка Південної Кореї, передає AP.

Як розповіли на брифінгу південнокорейські військові, КНДР могла відправити Росії “невстановлену кількість” балістичних ракет малої дальності, протитанкових ракет і переносних зенітних ракет, а також гвинтівок, ракетних пускових установок, мінометів і снарядів.

За оцінками південнокорейської розвідки, підприємства КНДР працюють на повну потужність й мобілізують населення, аби виконати замовлення для російських військ.

У розвідці допускають, що в обмін на постачання снарядів і ракет Москва, ймовірно, надає Пхеньяну технологічну допомогу для запуску супутника-шпигуна в космос. Північна Корея також зацікавлена в отриманні російських ядерних технологій.

Нагадаємо, за даними південнокорейської розвідки, КНДР відправила до Росії понад мільйон артилерійських снарядів. Постачання розпочалось ще в серпні поточного року. Північна Корея здійснила вже близько 10 поставок зброї до Росії, яких може вистачити приблизно на два місяці обстрілів.

КНДР постачає РФ боєприпаси: що це змінить у війні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button