Україна

РФ посилила діяльність ФСБ на Луганщині – Гайдай


РФ посилила діяльність ФСБ на Луганщині – Гайдай

Окупанти мають проблеми із примусовою мобілізацією. Жителі області не хочуть іти воювати, знаючи про втрати російської армії.

 
Росія посилила діяльність ФСБ на окупованих територіях Луганської області через зниження підтримки війни громадянами. Про це 26 серпня повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
 
“Проблеми із примусовою мобілізацією набирають обертів. Росія була змушена посилити діяльність ФСБ на окупованих територіях, тому що підтримка війни зменшується – люди не йдуть воювати. Бачать, що не повертаються сусіди й родичі. У кращому разі знаходять їх у шпиталях”, – зазначив він.
 
За словами голови ОВА, військова підтримка Заходу скоротила артилерійську перевагу росіян – лінія фронту практично завмерла.
 
“Майже два місяці ворог без гучних перемог”, – наголосив Гайдай.
 
Він інформував, що за минулу ніч противник здійснив чотири обстріли зі ствольної артилерії, вісім разів застосовував реактивні системи залпового вогню та ще вісім – міномети.
 
Протягом доби 25 серпня війська РФ завдали авіаударів у районі чотирьох населених пунктів Луганщини.
 
Раніше повідомлялося, що жителі Луганської області скаржаться на окупантів, котрі всіляко намагаються провести мобілізацію.
 
Окупанти примусово мобілізували 55% чоловіків на Луганщині – Верещук
 
Новини от 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button