Цікаве

Renault презентували наступника Sandero Stepway

Renault презентували наступника Sandero Stepway

Фото: Renault
Renault Kardian

Це дещо змінена версія Dacia Sandero Stepway третього покоління для окремих ринків. Його випускатимуть у Бразилії та Марокко.

У Бразилії представили новий Renault Kardian. Це – бюджетний компактний кросовер, який надійде у виробництво до кінця року і прийде на зміну Renault Sandero Stepway. Про це йдеться на офіційному сайті Renault.

Кросовер Renault має 4116 мм у довжину, 1750 мм завширшки і 1535 мм у висоту при колісній базі в 2604 мм.

Трапецієподібна решітка радіатора поєднується з “двоповерховими” фарами, а С-подібні ліхтарі виконані в дусі Renault Captur. У авто короткі звіси кузова і вигнута віконна лінія, а нижня частина авто прикрита захисним пластиковим обвісом.

Інтер’єр Renault Kardian багато в чому повторює інтер’єр Dacia Sandero Stepway, однак у нього нове кермо і мініатюрний джойстик КПП. Топові версії отримали віртуальний щиток приладів і 8-дюймовий тачскрін. Об’єм багажника становить 410 л.

Крім того, бюджетний кросовер Renault отримав опції, притаманні дорожчим авто. Це – камери кругового огляду, бездротовий Android Auto, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і контролю “сліпих” зон.

Renault Kardian 2024 має 1,0-літровий бензиновий турбодвигун на 125 к. с. і 6-ступінчастою роботизованою КПП з двома зчепленнями. Пізніше має з’явитися версія із заводським ГБО.

Нагадаємо, італійський виробник кузовів Ares Modena представив новий проєкт на базі BMW Z4 (E85) – Wami Lalique Spyder.

Subaru представив електрокар із незвичайним дизайном

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button