Світ

Британці вимагають позбавити принца Гаррі королівського титулу

Британці вимагають позбавити принца Гаррі королівського титулу

Фото: instagram.com/sussexroyal

Майже половина британців за позбавлення принца Гаррі королівського титулу після виходу шоу на Netflix

Вихід документального фільму про життя принца Гаррі та Меган Маркл на стрімінговому сервісі Netflix не вплинув на їхнє позитивне сприйняття серед мешканців Великобританії.

Принца Гаррі та його дружину Меган Маркл хочуть позбавити королівських титулів значна частина британців. Про це свідчать результати опитування YouGov. Про це у суботу, 31 грудня, пише The Times.

 

Зазначається, що 44% респондентів заявили, що принца Гаррі має бути позбавлено титулу – принца Сассекського, тоді як 32% опитаних британців цю думку не поділяють.

 

Крім того, 65% британців, опитаних YouGov, вважають, що Гаррі та Меган добровільно відмовилися від королівських обов’язків, і лише 11% сказали, що їх змусили піти з британської монаршої родини.

 

Також 49% опитаних не вважають королівську родину Британії расистською інституцією (протилежної думки – 26%), коментуючи твердження Меган Маркл про те, що один із членів сім’ї був проти темного кольору шкіри її дитини.

 

Більше половини респондентів (53%) вважають, що Гаррі і Меган не заслуговують на вибачення від королівської родини за таке ставлення – і лише 19% думають, що заслуговують.

 

Автори опитування поцікавилися у респондентів, як на їхнє ставлення до пари вплинув вихід документального серіалу Netflix про Гаррі та Меган. З’ясувалося, що 23% британців після перегляду шоу стали думати про Гаррі та Меган гірше – на відміну від 7%, які сказали, що воно змусило їх думати про пару краще.

 

Натомість серіал викликав у багатьох, хто переглянув його симпатію до старшого брата Гаррі – принца Вільяма та його дружини Кейт Міддлтон. 44% респондентів заявили, що вони більше симпатизують Вільяму та Кетрін – порівняно з 17% респондентів, які симпатизують Гаррі та Меган.

 

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button