Світ

Кількість підсанкційних осіб і компаній у РФ перевищила 6000

Кількість підсанкційних осіб і компаній у РФ перевищила 6000

Фото: atr.ua

У Росії зростає кількість подсанкційних осіб і компаній

Країни Заходу також почали дедалі активніше запроваджувати санкції проти компаній із третіх країн, запідозрених у порушенні обмежувальних заходів проти Росії.

Кількість російських осіб та компаній, які перебувають під санкціями хоча б однієї з основних західних країн-ініціаторів, за підсумками чергового раунду введення обмежувальних заходів перевищилв 6000.Про це з посиланням на статистику системи X-Compliance повідомила російська пропагандистська агенція Інтерфакс.

Зазначається, що нині в Росії 6063 підсанкційні особи і компанії проти 1000 станом на 20 лютого 2022 року і 5444 на кінець минулого року.

“За період з початку 2024 року США та їх союзники вжили вже 1019 санкційних заходів щодо російських фізичних та юридичних осіб, у тому числі у короткий відрізок з 22 по 25 лютого – 964. Зокрема, до американських списків потрапили 488 російських осіб, що є рекордним показником за один день, до канадських – 161, європейських – 151, австралійських – 86”, – йдеться в публікації.

Повідомляється також, що країни Заходу почали дедалі активніше запроваджувати санкції проти компаній із третіх країн, запідозрених у порушенні обмежувальних заходів проти Росії.

Раніше повідомлялося, що Захід запроваджує нові санкції проти РФ, а Росія готує відповідь.

Зокрема Канада запровадила нові санкції проти Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button