Світ

Кейт Міддлтон – у мережі оприлюднили фото герцогині Кембриджської, яка зіграла в регбі – новини

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Герцогиня Кембриджська стала покровителькою збірної Англії цього виду спорту

Герцогиня Кембриджська стала покровителькою збірної Англії з регбі. Кейт Міддлтон обожнює спорт, тому разом із командою зіграла на стадіоні. Відповідні знімки оприлюднили в Instagram королівської сім’ї.

Єлизавета II привітала герцогиню з новим званням й зазначила, що Кетрін приєднувалася до тренування на стадіоні Твікенхем.

Дружина принца Вільяма завжди обирає вбрання відповідно до події. Цього разу вона обрала стильний спортивний костюм чорного кольору з синіми вставками та вишивкою. Таке вбрання поєднала зі спеціальним взуттям.

Щоб було комфортно, розкішне волосся Кейт вклала у локони та зібрала у високий хвіст. На обличчі вона зробила фірмовий макіяж з коричневими тінями на повіках і нюдовою помадою на губах.

Під час зустрічі зі спортсменами з обличчя Кетрін не сходила усмішка. Вона неймовірно щаслива провести цей день у такій приємній компанії.

Новини за темою: Принц Гаррі через суд вимагає охорону у Британії

Як повідомлялося раніше, принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон почали вести власний канал на YouTube. В ньому вже є великий плейлист з відео з попередніх зустрічей і відвідувань. Крім того, пара виклала проморолик із різними моментами зі свого життя, зокрема з домашніх відео.


[ad_2]
Source link

Back to top button