Світ

Ізраїль атакував об’єкти в Сирії та Лівані

Ізраїль атакував об єкти в Сирії та Лівані

Фото: ЦАХАЛ

ЦАХАЛ вдарив по Сирії та Лівану

У ЦАХАЛ заявили, що їхній літак завдав удару по військовій інфраструктурі на сирійській території. У Лівані повідомили про збиття ізраїльського безпілотника.

В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що завдали ударів по військовій будівлі на території Сирії. Також було атаковано цілі Хезболли в Лівані.

“Нещодавно, у відповідь на запуски з Сирії в бік ізраїльської території, літак ЦАХАЛ завдав удару по військовій інфраструктурі на сирійській території”, – йдеться в повідомленні ізраїльських військових.

Також повідомляється, що пізніше були атаковані об’єкти терористичної організації Хезболли в Лівані. Серед цілей, по яких завдали ударів – інфраструктура для управління та інша військова інфраструктура Хезболли.

У свою чергу, бойовики Хезболли заявили, що на півдні Лівану їм вдалося збити ракетою класу “земля – повітря” ізраїльський безпілотник, повідомляє Reuters.

Зазначається, що Хезболла вперше заявила про такий інцидент на тлі ескалації на кордоні.

Раніше повідомлялося, що Ізраїль за добу атакував понад 450 військових об’єктів ХАМАС. А в суботу Ізраїль заявив про нову фазу у війні з ХАМАС.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button