Світ

ХАМАС заявив, що готовий до переговорів

ХАМАС заявив, що готовий до переговорів

Фото: vocfm.co.za

ХАМАС заявив про готовність до мирних переговорів з Ізраїлем

В Ізраїлі вважають, що від війни, яку зараз веде Армія оборони Ізраїлю проти терористів ХАМАС, залежить майбутнє країни.

Терористи ХАМАС заявили про готовність до переговорів з Ізраїлем. Про це у понеділок, 9 жовтня, повідомляє Reuters з посиланням на високопоставленного чиновника ХАМАСу Муссу Абу Марзука. 

У розмові з журналістами він заявив, що бойовики відкриті до обговорення можливого перемир’я з Ізраїлем і пояснив це тим, що ХАМАС нібито “досягнув своїх цілей”.

Мусса Абу Марзук додав, що вони відкриті до “всіх політичних діалогів”.

Зазначимо, що прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що удари по сектору Гази – “це тільки початок”. Він також анонсував “найпотужнішу” атаку на ХАМАС, яка “матиме вплив на покоління”.

Крім того, Нетаньягу заявив, що його країна не має іншого вибору, окрім як розпочати наземну операцію проти ХАМАС у секторі Газа. 

Глава Чечні Рамзан Кадиров закликав припинити війну на сході та заявив, що готовий поїхати з “миротворчою місією” в Палестину. 

Прем’єр-міністр Ізраїля Біньямін Нетаньяху заявив, що країна змінить регіон південного Ізраїлю у відповідь на руйнівну атаку палестинської ХАМАС і реабілітує постраждалі від обстрілів громади. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button