Світ

Грузія закликала Україну “забути образи”

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Супутник Грузія

Міністр оборони Грузії Джуаншер Бурчуладзе

Грузія перебуває на першому місці за обсягом надання Україні гуманітарної допомоги, заявили у Тбілісі.


 

Міністр оборони Грузії Джуаншер Бурчуладзе закликав Київ повернути посла у Тбілісі та не вимагати запровадження санкцій проти Російської Федерації. Про це у понеділок, 25 квітня, пише Ехо Кавказу.


 


При цьому він заявив, що Грузія робить максимум можливого “щоб показати уряду України та українському суспільству свою підтримку”.


 


Так Бурчуладзе відреагував на недавню заяву президента Володимира Зеленського про те, що він не розуміє керівництво Грузії, яке відмовляється вводити економічні санкції проти Росії.


 


Міністр зазначив, що Грузія перебуває на першому місці за обсягом надання Україні гуманітарної допомоги.


 


“Не менш важливо, яке ставлення в грузинському суспільстві до українців. На мою думку, немає альтернативної країни, де так ставляться до українських громадян, як у нас. Відклик посла, звичайно ж, був помилкою. Чим швидше ми забудемо ті образи, які є, тим швидше розвиватимуться наші країни та настане мир”, – сказав Бурчуладзе.


 


Він також зазначив, що “формулювання, що Грузія не приєднується до санкцій, є неправильним”. Він наголосив, що “Грузія приєдналася до всіх критичних санкцій – ООН, Ради Європи та інших”. Зокрема, на його думку, “безглуздо приєднуватися до тих санкцій, які не вплинуть на агресора, а лише пригнічуватимуть населення Грузії”.


 


 


 


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button