Світ

Громадянка В’єтнаму намагалась провезти до РФ три годинники у своєму тілі

Громадянка В єтнаму намагалась провезти до РФ три годинники у своєму тілі

Фото: ТГ-канал на Mash

Годинники вилучили

Усередині тіла громадянки В’єтнаму виявилися оригінальні Rolex Submariner, Rolex DayDate та Audemars Piguet Royal Oak загальною вартістю 12,5 млн рублів.

З Дубая до Москви прилетіла 52-річна громадянка В’єтнаму. Аби не платити 3,6 млн рублів митних платежів, вона засунула всередину свого тіла годинники Rolex та Аudemars Piguet. І так пішла зеленим коридором у Домодєдово. Про це повідомляє ТГ-канал на Mash.

Коли жінка проходила крізь рамку металодетектора, виявилося, що у неї сторонні предмети.

Усередині тіла громадянки В’єтнаму виявилися оригінальні Rolex Submariner, Rolex DayDate та Audemars Piguet Royal Oak загальною вартістю 12,5 млн рублів.

Годинники вилучили, а на жінку завели справу за статтями про контрабанду та ухилення від сплати митних платежів. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, російські митники виявили на кордоні з Білоруссю майже 700 кілограмів устриць та лобстерів, схованих в офісних меблях.

Також повідомлялось, що у Підляському воєводстві Польщі митники перехопили великий вантаж контрабандних цигарок з Росії, які білорус намагався ввезти з території Литви під виглядом яєць.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 2 =

Back to top button