Світ

Гарріс зустрілася зі спонсорами демократів – ЗМІ

Гарріс зустрілася зі спонсорами демократів - ЗМІ

Фото: Erin Schaff/The New York Times

Гарріс провела переговори зі спонсорами демократів

Серед демократів США все гучніше почали звучати заклики, аби Байден відмовився від подальших спроб зберегти за собою найвищу державну посаду.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс зустрілася із головними спонсорами Демократичної партії через ынформацыю про можливий вихід Джо Байдена з президентських перегонів. Про це у п’ятницю, 19 липня, повідомляє газета The New York Times.

 

“Ми збираємося виграти ці вибори. Ми знаємо, якого кандидата на цих виборах ставить американський народ на перше місце це – наш президент Джо Байден”, – сказала вона.

Видання зазначило, що розмова була органызована за підтримки співзасновника LinkedIn Ріда Гоффмана та одного з найбільших спонсорів демократів. Він закликав “концентруватися на критично важливій роботі, яку необхідно зробити для захисту демократії”.

Президентські вибори у Сполучених Штатах відбудуться 5 листопада. Передбачається, що Демократичну партію США представлятиме Джо Байден. Його кандидатуру можуть затвердити на загальнонаціональному з’їзді демократів у Чикаго 19-22 серпня.

Президент США Джо Байден доручив провести опитування серед виборців, щоб дізнатися чи підтримають вони Камалу Гарріс у перегонах за президентське крісло, якщо вона замінить його. 

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 4 =

Back to top button