Світ

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього – The Hill

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill

Фото: АР

Віцепрезидентка США Камала Гарріс

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс зателефонувала колишньому президенту Дональду Трампу після ймовірної другої спроби замаху на нього. Про це у вівторок, 17 вересня, повідомляє The Hill з посиланням на представника Білого дому.

 

Він описав розмову як “коротку та доброзичливу”. Зокрема, Гарріс висловила Трампу свою радість, що він у безпеці.

 

“Я перевірила, чи він у порядку. І сказала йому те, що вже говорила публічно – в нашій країні немає місця для політичного насильства. Я беру участь у цих виборах і в цих перегонах з багатьох причин, включаючи боротьбу за нашу демократію, і в демократії немає місця для політичного насильства”, – пояснила Гарріс.

 

Президент Джо Байден також розмовляв з Трампом у понеділок, і Трамп описав розмову як “дуже приємний дзвінок”, зазначивши, що вони обговорили питання захисту Секретної служби.

 

Нагадаємо, 15 вересня неподалік гольф-клубу у Флориді, де перебував Трамп, сталася стрілянина. Агенти Секретної служби помітили озброєного чоловіка і відкрили по ньому вогонь. Пізніше його затримали. ФБР назвало інцидент “схожим на спробу вбивства Трампа”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 4 =

Back to top button