Світ

Гарріс розповіла, як боротиметься з Трампом

Гарріс розповіла, як боротиметься з Трампом

Фото: gettyimages

Камала Гарріс

Віцепрезидентка підкреслюватиме антагонізм між нею як колишнім прокурором і Трампом, проти якого порушено чимало кримінальних справ.

Ймовірний кандидат у президенти США Камала Гарріс під час зустрічі зі своїм штабом у понеділок, 22 липня, розповіла, як протистоятиме конкуренту Дональду Трампу, передає The Hill.

Зазначається, що Гарріс відвідала місто Вілмінгтон у штаті Делавер, де провела зустріч зі співробітниками свого штабу.

Вона нагадала, що раніше працювала прокурором у Каліфорнії, де “бралася за злочинців усіх видів”. Ця репліка викликала сміх і оплески присутніх.

“За хижаків, які знущаються із жінок, – продовжила вона. – Шахраїв, які обкрадають споживачів. Брехунів, які порушують правила заради власної вигоди. Тому послухайте мене: я знаю типаж Дональда Трампа. І в цій кампанії я з гордістю – з гордістю! – протиставлятиму свої досягнення його послужному списку”, – заявила Гарріс.

Таким чином вона дала зрозуміти, що підкреслюватиме антагонізм між нею як колишнім прокурором і Трампом, проти якого порушено чимало кримінальних справ, а одну – про підкуп порнозірки – доведено судом.

“Зважаючи на все це, нинішня кампанія – це не лише боротьба між нами й Дональдом Трампом, – сказала вона. – У цій кампанії є щось більше… Це дві різні версії того, яким ми бачимо майбутнє нашої країни”.

Гарріс також повторила багато з тих тез, які використовував Байден, – про те, що Трамп відкине країну назад, обмеживши права деяких американців, та заподіє шкоди середньому класу, надавши податкові пільги для корпорацій і багатіїв.

Як повідомлялося, практично всі видатні демократи, які вважалися потенційними суперниками Гарріс, виступили за неї, включаючи губернаторів Мічигану Гретхен Вітмер, Каліфорнії Гевіна Ньюсома та Кентуккі Енді Бешира. Також кандидатуру Гарріс підтримала Ненсі Пелосі.

Гарріс зустрілася зі спонсорами демократів – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − five =

Back to top button