Світ

ФСБ заявила про затримання в Твері псевдомінерів мостів

ФСБ заявила про затримання в Твері псевдомінерів мостів

Фото: Скриншот відео

Момент затримання так званих “мінерів”

Фігуранти начебто виготовили і розмістили під опорами двох автомобільних мостів через річку Тверця муляжі саморобних вибухових пристроїв.

ФСБ заявила про затримання та арешт двох співробітників приватної організації з транспортної безпеки, які ховали під мостами муляжі вибухових пристроїв. Про це повідомляє російське провладне інфрмагентство Интерфакс. 

До групи начебто входили керівники та співробітники приватних організацій, які надають послуги із забезпечення транспортної безпеки на критично важливих об’єктах дорожньої інфраструктури низки суб’єктів РФ.

“Фігуранти виготовили і розмістили під опорами двох автомобільних мостів через річку Тверця три муляжі саморобних вибухових пристроїв, потім повідомили про акт тероризму, що готується”, – йдеться в повідомленні.

Нині розслідується кримінальна справа за статтею Вчинення свідомо неправдивого повідомлення про акт тероризму (ч. 2 ст. 35 ч. 3 ст. 207 КК Росії).

Як ми вже писали, вибух в автомобілі Прозорова стався 12 квітня. Позашляховик Toyota Land Cruiser Prado вибухнув, коли чоловік повернув ключ у замку запалювання. Колишній співробітник СБУ вижив, у нього травми ніг.

Раніше Федеральна служба безпеки РФ заявила, що затримала підозрюваного у підриві у Москві автомобіля ексспівробітника Служби безпеки України Василя Прозорова. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + thirteen =

Back to top button