Світ

ФРН забезпечила главі Rheinmetall найвищий рівень захисту

ФРН забезпечила главі Rheinmetall найвищий рівень захисту

Армін Паппергер підтвердив підвищення рівня його захисту

Арміна Паппергера після інформації про наміри РФ його вбити охороняють на такому ж рівні, як канцлера Шольца.

Генеральний директор концерну Rheinmetall Армін Паппергер заявив, що Німеччина забезпечила йому найвищий рівень захисту після інформації про спробу Росії ліквідувати його. Про це у четвер, 11 липня, повідомляє Financial Times.

Перед цим телеканал CNN повідомив, що розвідка США попередила німецьких колег про російський план вбивства Паппергера. У Берліні відреагували на це посиленням охорони глави збройового концерну.

У коментарі Financial Times Паппергер заявив, що уряд Німеччини забезпечив “високий рівень безпеки навколо моєї персони”. При цьому він не підтвердив і не спростував повідомлень про спробу замаху на нього, але сказав, що “CNN не просто в небо дивиться”.

Джерело, знайоме з безпекою Паппергера, повідомило FT, що заходи безпеки його персони перебувають “на найвищому рівні” – подібно до захисту канцлера Німеччини Олафа Шольца.
Відповідаючи на запитання про ймовірну загрозу його життю, гендиректор Rheinmetall сказав: “Я завжди почуваюсь у безпеці. Я дуже щаслива людина”.

Два дипломати НАТО підтвердили FT інформацію про зірваний замах Росії на життя Паппергера, додавши, що вони вкладаються в наміри Росії збільшити кількість гібридних атак та диверсій у Європі.

Раніше повідомлялося, що на початку цього року розвідка США виявила, що уряд РФ планував вбивство Паппергера. За словами джерел телеканалу, замах був одним із серії російських планів вбивств керівників оборонної промисловості по всій Європі, які допомагають Україні.

Нагадаємо, наприкінці квітня ліві екстремісти, обурені постачанням зброї Україні, спалили дачний будиночок глави Rheinmetall Арміна Паппергера.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 10 =

Back to top button